Σχέδιο μπαταριών του οργάνου ελέγχου ποιότητας νερού

September 15, 2022
τελευταία εταιρεία περί Σχέδιο μπαταριών του οργάνου ελέγχου ποιότητας νερού

Παραπομπή: (λέξεις κλειδί: η μπαταρία 18650 λίθιο-ιόντων) το όργανο ελέγχου ποιότητας νερού τομέων είναι ένας φορητός εξοπλισμός μέτρησης ποιότητας νερού, ο οποίος μπορεί να εξετάσει την ποιότητα των υδάτινων πόρων και είναι ένα νέο προϊόν προστασίας του περιβάλλοντος που προωθείται τα τελευταία χρόνια. Για το σχέδιο της αξιόπιστης κινητής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, η Sanyo 18650 πυρήνας λίθιο-ιόντων είναι η καλύτερη επιλογή.
1. Απαιτήσεις σχεδίου:

Το όργανο ελέγχου ποιότητας νερού τομέων είναι φορητά όργανα μέτρησης ποιότητας νερού, τα οποία μπορούν να εξετάσουν την ποιότητα των υδάτινων πόρων και να ανιχνεύσουν το βαθμό ρύπανσης των υδάτων. Το κύριο μέρος κατανάλωσης ισχύος του οργάνου περιλαμβάνει τη μικρή ηλεκτρική αντλία, αναμίκτης, συσκευή θέρμανσης, αντίληψη και μέρος επίδειξης. Το στιγμιαίο ρεύμα όταν αρχίζει ο εξοπλισμός είναι μεγάλο, η τιμή κορυφής μπορεί να φθάσει σε 20a, η κανονική λειτουργία μπορεί να φθάσει σε 4-5a, και η μπαταρία μπορεί να συνδεθεί για περισσότερο από 4 ώρες της συνεχούς εργασίας, η επιχείρησή μας σχεδίασε ειδικά μια φορητή μεγάλης χωρητικότητας λίθιο-ιονική μπαταρία με την μπαταρία της Sanyo. Η μπαταρία έχει τα χαρακτηριστικά του μικρού μεγέθους, της υψηλής ικανότητας, της ελαφριάς και μακριάς ζωής υπηρεσιών. Το αρχικό ρεύμα παραγωγής σχεδίου μπορεί να φθάσει σε 30a, το συνεχές λειτουργώντας ρεύμα μπορεί να φθάσει σε 7a, και η ικανότητα χρέωσης είναι 20.4ah. Πλήρως καλύψτε τις απαιτήσεις δύναμης εργασίας του οργάνου.

2. Σχέδιο σχεδίου:

1) Πίνακας προστασίας (PCM): η απόδοση ασφάλειας της μπαταρίας είναι συνήθως το πιό ενδιαφερόμενο πρόβλημα του πελάτη. Λόγω των χημικών χαρακτηριστικών η ίδια της μπαταρίας λίθιου, η επιτροπή προστασίας της μπαταρίας είναι εξοπλισμένη με τα μέτρα ασφαλείας όπως η προστασία υπερτίμησης, πέρα από την προστασία απαλλαγής, πέρα από την τρέχουσα προστασία, προστασία βραχυκυκλώματος και πέρα από την προστασία θερμοκρασίας για να εξασφαλίσει την απόδοση ασφάλειας της μπαταρίας σε λειτουργία, ώστε να αποφευχθούν η απροσδόκητη καύση, η έκρηξη και άλλος κίνδυνος κινδύνων.

2) Ολοκληρωμένο κύκλωμα τσιπ προστασίας μπαταριών: το κύριο τσιπ λειτουργίας προστασίας του σχεδίου σχεδίου, το οποίο μπορεί να ελέγξει την υπερτίμηση, πέρα από την απαλλαγή, πέρα από το ρεύμα, απότομα το ρεύμα και άλλες λειτουργίες του κυττάρου σε απευθείας σύνδεση ανά πάσα στιγμή. Κάνετε την εργασία πυρήνων σε μια ασφαλή, σταθερή και αποδοτική σειρά.

3) ICR18650 ιονικό κύτταρο λι/ιονικό κύτταρο λι ICR18650 (Sanyo).

4) Κρυσταλλολυχνία επίδρασης τομέων (MOS-FET): άμεσα ελεγχόμενο από το τσιπ προστασίας στο κύκλωμα, διαδραματίζει έναν ρόλο μετατροπής στο στάδιο της χρέωσης και της εκφόρτισης.

5) Πακέτο μπαταριών που συσκευάζει: το φιλικό προς το περιβάλλον αλόγονο-ελεύθερο PVC συγκολλά με θερμότητα.

6) Σχηματικό διάγραμμα του σχεδίου σχεδίου:

野外水质监测仪设计方案原理图

7) Κορυφαίο διάγραμμα PCB σχεδίου σχεδίου:

野外水质监测仪设计方案 PCB 顶层图

3. Διάγραμμα πραγματοποίησης των προϊόντων μπαταριών του οργάνου ελέγχου ποιότητας νερού τομέων: